List of Reviewers   Issue4 Year11

# Full Name Affiliation Rank Degree ORCID Publons Mendeley
1 Hoda Shahiri Tabarestani Assistance prof., Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran Associate Professor Bachelor
2 احمد پدرام نیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار Prof Ph.D.
3 نرجس سادات کاظمی قهفرخی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران Assistant Professor Bachelor
4 مهتاب ابراهیمی شرکت دانش بنیان گز سکه Assistant Professor Bachelor
5 Bahare Hajirostamloo Department of Food Science and Technology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran. Associate Professor Bachelor
6 علی بصیری Prof Ph.D.
7 محسن مختاریان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن Associate Professor Bachelor
8 مهرانوش غریبی تهرانی مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین و موسسه غیرانتفاعی بینش و دانش و دانشگاه بصیر Graduate Ph.D.
9 خورشید آذرهوش مدیر کنترل کیفیت(R&D) Graduate MastersDegree
10 جلال محمد زاده عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان Associate Professor Bachelor
11 mohammad hojjati 1Professor in Food Dept., Ramin University of Agriculture and Natural Resources, Ahwaz, I.R. Iran Prof Ph.D.
12 Masoud Homapour Assistant Professor of Food Science and Technology Associate Professor Ph.D.
13 Samar Mansouri pour Assistant Professor of of the Department of Food Science and Technology, Pharmaceutical Sciences Branch, Islamic Azad university, Tehran, Iran. Prof Ph.D.
14 Hamid Bakhshabadi Assistant Professor of Food Science, Hormozgan University Assistant Professor Ph.D.
15 الهام آذرپژوه استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، Associate Professor Bachelor
16 اکرم شریفی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران. Associate Professor Bachelor
17 معصومه مهربان سنگ آتش گروه زیست فناوری، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، مشهد Prof Ph.D.