1 |
ali mohamadi
|
3. Department of Food science and technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran
|
استاد
|
کارشناسی ارشد
|
|
|
|
2 |
امید صفری
|
عضو هیئت علمی
|
دانشیار
|
دکترا
|
|
|
|
3 |
حجت کاراژیان
|
دانشیار. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، گروه علوم و صنایع غذایی، تربت حیدریه، ایران
|
استاد
|
کارشناسی ارشد
|
|
|
|
4 |
مهدی جلالی
|
1- Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran2- University of Applied Science and Technology, Khorasan Razavi, Mashhad, Khorasan Razavi, Iran
|
استادیار
|
دکترا
|
|
|
|
5 |
سیدمحمد آل طه
|
|
استادیار
|
دکترا
|
|
|
|
6 |
سید حسین استیری
|
شیمی مواد غذایی-غلات
|
استادیار
|
کارشناسی
|
|
|
|
7 |
عبدالرضا آقاجانی
|
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
|
استادیار
|
کارشناسی
|
|
|
|
8 |
بهنام مهدوی
|
گروه شیمی ، دانشگاه حکیم سبزواری
|
دانشیار
|
کارشناسی
|
|
|
|
9 |
هاشم اخلاقی
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
|
استاد
|
کارشناسی ارشد
|
|
|
|
10 |
بهجت تاج الدین
|
Agricultural Engineering Research Institute (AERI), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran
|
استاد
|
دکترا
|
|
|
|
11 |
مهرانوش غریبی تهرانی
|
مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین و موسسه غیرانتفاعی بینش و دانش و دانشگاه بصیر
|
دانش آموخته
|
دکترا
|
|
|
|
12 |
Afshin Jafarpour
|
Garmsar I.A.U.
|
استادیار
|
دکترا
|
|
|
|
13 |
اکرم آریان فر
|
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران
|
دانشیار
|
کارشناسی
|
|
|
|