List of Reviewers   Issue3 Year11

# Full Name Affiliation Rank Degree ORCID Publons Mendeley
1 ali mohamadi 3. Department of Food science and technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran Prof MastersDegree
2 امید صفری عضو هیئت علمی Associate Professor Ph.D.
3 حجت کاراژیان دانشیار. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، گروه علوم و صنایع غذایی، تربت حیدریه، ایران Prof MastersDegree
4 Mahdi Jalali 1- Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran2- University of Applied Science and Technology, Khorasan Razavi, Mashhad, Khorasan Razavi, Iran Assistant Professor Ph.D.
5 seyed mohammad Aletaha Assistant Professor Ph.D.
6 سید حسین استیری شیمی مواد غذایی-غلات Assistant Professor Bachelor
7 abdorreza aghajani Department of food science and egineering, faculty of Industrial and Mechanical engineering, Qazvin branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran. Assistant Professor Bachelor
8 بهنام مهدوی گروه شیمی ، دانشگاه حکیم سبزواری Associate Professor Bachelor
9 هاشم اخلاقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار Prof MastersDegree
10 Behjat Tajeddin Agricultural Engineering Research Institute (AERI), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran Prof Ph.D.
11 مهرانوش غریبی تهرانی مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین و موسسه غیرانتفاعی بینش و دانش و دانشگاه بصیر Graduate Ph.D.
12 Afshin Jafarpour Assistant Professor Ph.D.
13 اکرم آریان فر دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران Associate Professor Bachelor