ا

  • ابراهیم زاده.محمد ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • احمدی.سروه بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • احمدی.سروه بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسداللهی.سیمین مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسماعیلی.زینب قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • اهنگربهان.امیر بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اهنگربهان.امیر بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ب

  • بدرلو.جواد بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • بدرلو.جواد بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • برزو.آرش بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه‎ پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به ‎وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .) [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برنجی.شیلا مروری بر جایگزین‌‌های شکر: مانیتول و مالتیتول [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برنجی.شیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • برنجی.شیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بهروز.داود اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

ت

  • تاجیک.فاطمه سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • ترکیان بلداجی.مهدی مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ترکیان بلداجی.مهدی اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • توسلی کجانی.فرزانه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • توسلی کجانی.فرزانه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ج

  • جعفری راد.سارا کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ح

  • حسن زاده.آسیه مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسن زاده.آسیه مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حسن زاده.آسیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حسینی میرمحمدی.سیده سارا مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی.مروا ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.مروا مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حسینی.مروا بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حیدری دالنجان.فاطمه غذای پایدار، محور اصلی توسعه [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

خ

  • خورشید پور.بیژن اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خورشید پور.بیژن ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خورشیدپور.بیژن افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • خیری.فرشته مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

د

  • دل آشوب.مسعود مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • دلفانی.معصومه بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • دلفانی.معصومه بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ر

  • رجایی.پیمان امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • رجایی.پیمان مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رجایی.پیمان مواد افزودنی پلیمر [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رجایی.پیمان مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رجایی.پیمان مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رسولی.مهدی بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رشیدی نوده.حمید بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ز

س

  • سالمی.فهیمه سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • سامانی پور.رقیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سعیدگوهری.علیرضا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ش

  • شهبازی.شراره فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شهبازی.شراره ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ص

  • صالحی.زهرا مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صداقتی.مرجانه مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

ض

  • ضیائی.مجتبی مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ط

  • طباطبایی شیرازانی.راحله بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداری‌های شرق استان تهران [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ع

  • عابدی اردکانی.فریبا بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • عباسی ورده.سارا قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • عزیزی.پیمان اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • عزیزی.پیمان تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • عموئی.الهام بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستم‌های کشاورزی و غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

غ

  • غفوری نام.زهرا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • غفوری نام.زهرا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ف

ک

  • کاویان.فاطمه کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری سس ماهی تخمیری [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کریمی.ناصر بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کمالی اردکانی.علی اکبر بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کیوانفر.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

م

  • محبوبی.زهرا بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محمد قلی.عاطفه بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • محمد قلی.عاطفه بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مسجدی.محمد کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ممینژاد.خدیجه ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • منصوری خواه.هادی بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • میلانی.محسن استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ن

  • ناطق.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ناطق.لیلا کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ناطقی.لیلا افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ناطقی.لیلا بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

و

  • واشانی.سعید بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ه

  • هاشمی روان.مهناز بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز آنزیم های موجود در شیر [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • هاشمی روان.مهناز بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • همتی نژاد.علی اکبر سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]