ابراهیم زاده.محمد
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
احمدی.سروه
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
احمدی.سروه
بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
اسحاقی.محمد رضا
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسداللهی.سیمین
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسماعیلی.زینب
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ب
بدرلو.جواد
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
بدرلو.جواد
بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
برزو.آرش
بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برنجی.شیلا
مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برنجی.شیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
برنجی.شیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بهروز.داود
اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ت
تاجیک.فاطمه
سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ترکیان بلداجی.مهدی
مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ترکیان بلداجی.مهدی
اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
توسلی کجانی.فرزانه
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
توسلی کجانی.فرزانه
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ج
جعفری راد.سارا
کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ح
حسن زاده.آسیه
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حسن زاده.آسیه
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حسن زاده.آسیه
بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حسینی میرمحمدی.سیده سارا
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حسینی.مروا
ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حسینی.مروا
مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
حسینی.مروا
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
خورشید پور.بیژن
اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
خورشید پور.بیژن
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
خورشیدپور.بیژن
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
خورشیدپور.بیژن
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خورشیدپور.بیژن
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
خیری.فرشته
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
د
دل آشوب.مسعود
مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
دلفانی.معصومه
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
دلفانی.معصومه
بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ر
رجایی.پیمان
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
رجایی.پیمان
مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رجایی.پیمان
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
رجایی.پیمان
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
رسولی.مهدی
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
رشیدی نوده.حمید
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ز
زاهدی اردکانی.فریبا
تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
زورمند.ماندانا
مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
صالحی.زهرا
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صداقتی.مرجانه
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ض
ضیائی.مجتبی
مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ط
طباطبایی شیرازانی.راحله
بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداریهای شرق استان تهران
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ع
عابدی اردکانی.فریبا
بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
عباسی ورده.سارا
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
کریمی.ناصر
بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کمالی اردکانی.علی اکبر
بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
کیوانفر.لیلا
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
م
محبوبی.زهرا
بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محمد قلی.عاطفه
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
محمد قلی.عاطفه
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مسجدی.محمد
کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ممینژاد.خدیجه
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
منصوری خواه.هادی
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
میلانی.محسن
استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ن
ناطق.لیلا
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ناطق.لیلا
کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ناطقی.لیلا
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ناطقی.لیلا
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
و
واشانی.سعید
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ه
هاشمی روان.مهناز
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
هاشمی روان.مهناز
آنزیم های موجود در شیر
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
هاشمی روان.مهناز
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
هاشمی روان.مهناز
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
همتی نژاد.علی اکبر
سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]