صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
فرآوری و ایمنی مواد غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
مدیریت کشاورزی
--- علوم پایه ---
ریاضی
زیست شناسی
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
برق
برق، کامپیوتر و مکانیک
مهندسی عمران
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ا
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ب
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
برنجی.شیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
برنجی.شیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ت
ترکیان بلداجی.مهدی
مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ترکیان بلداجی.مهدی
اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
توسلی کجانی.فرزانه
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ح
حسن زاده.آسیه
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسینی میرمحمدی.سیده سارا
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسینی.مروا
ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حسینی.مروا
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
خ
خورشید پور.بیژن
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
خیری.فرشته
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
د
دلفانی.معصومه
بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
دلفانی.معصومه
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ر
رجایی.پیمان
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
رجایی.پیمان
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
س
سعیدگوهری.علیرضا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ش
شهبازی.شراره
ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
شهبازی.شراره
فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ص
صداقتی.مرجانه
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ع
عزیزی.پیمان
اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
عموئی.الهام
بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
غ
غفوری نام.زهرا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ک
کاویان.فاطمه
مقاله مروری سس ماهی تخمیری
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
کاویان.فاطمه
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
کاویان.فاطمه
کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
کاویان.فاطمه
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
م
محمد قلی.عاطفه
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
مسجدی.محمد
کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ممینژاد.خدیجه
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
منصوری خواه.هادی
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
میلانی.محسن
استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ن
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ناطق.لیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
و
واشانی.سعید
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ه
هاشمی روان.مهناز
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
هاشمی روان.مهناز
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود