• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره5 دوره2
  • 5
    شماره 5 دوره 2 بهار 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه
        حسن حسنزاد آذر رضا عبدالهی قادر حاج‌قلی‌زاده محمد دلیرراد تورج مهدی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان
        ابراهیم رحیمی امیر شاکریان محسن جعفریان محمد کجبافی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت
        آذین پورخلیلی مریم میرلوحی ابراهیم رحیمی محمد حجت‌الاسلامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد
        ولی اله کوهدار ودود رضویلر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو
        مرتضی محمدی زهرا پورفلاح امیرحسین ا لهامی راد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
        فیروز فدایی فرد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی
        لیلا اعظمی علیرضا باباپور میثم قره چاهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا
        امیر شاکریان گلی صوابی اصفهانی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود