ساری.عباسعلی
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
سعیدی اصل.محمد رضا
تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
سلطانی.مهدی
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
سلیمانی.جابر
تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
سلیمانی.جابر
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]