س

  • ساری.عباسعلی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سعیدی اصل.محمد رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • سلطانی.مهدی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سلیمانی.جابر تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سلیمانی.جابر اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]