ب

  • باقری.رویا بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • باقری.رویا تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • باقری.رویا بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • باقری.محبوبه تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلی‌فرمی و الگوی مقاومت آنتي‌بیوتیکي سویه‌های اشريشیاکلي در میگوی عرضه‌شده در شهر کرمان [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • بهنژادی.محمدعلی اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]