اوجانی.شهاب
بررسی خواص بیولوژیک پسته Pistacia vera به عنوان محبوبترین آجیل غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
آ
آخوندی.محمود
تأثیر متیل جاسمونت و جاسمونيك اسيد در القا مقاومت نهال های پسته نسبت به پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
پ
پرور.عباس
بررسی مسائل بازاريابی محصول پسته (مطالعه موردی شهرستان سیرجان)
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
ح
حسن زاده داورانی.فاطمه
تأثیر متیل جاسمونت و جاسمونيك اسيد در القا مقاومت نهال های پسته نسبت به پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
ر
رستمی. مهدیه
مطالعه ی مروری بر پدیده سرمازدگی و نقش باکتریهای هسته ی یخ در افزایش خسارت آن در باغات پسته رفسنجان
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
ع
عظیمی زاده.نجمه
تاثیر حشره کش های غیرشیمیایی مختلف بر کنترل پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae) در مطالعات موردی
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
م
مسعودی.مژگان
بررسی خواص بیولوژیک پسته Pistacia vera به عنوان محبوبترین آجیل غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]
ی
یزدانپناه.حمید
مواد معدنی وآلی موجود در پوست و پسماند پسته (Pistacia vera )
[
دوره1,
شماره
1
- بهار - تابستانسال
1403]