ا

  • ازادبخت.مسعود مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اقبالی.سمیرا بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • امام بخش.محمد مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ح

  • حبیبی خاکی.مریم مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حبیبی کوتنایی.شهروز ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ر

  • رحیمی.محمد بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رنجبر. امین ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • روانبخش.عاطفه بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رهباریان.راهله بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

س

  • ساراني راد.محمد بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سهرابی.محمد همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سیپمن.هری همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ش

  • شریفی راد.مجید بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شریفی. مریم همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ط

  • طغرانگار.زهره ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ف

  • فرخ زاد.یوسف اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

م

  • محکمی.زینب اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • محمدزاده شبستری. زهرا بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • محمدی.سید مصطفی ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مهرگان.ایرج همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ن

  • نورزایی.افسانه اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

و

  • وطن خواه.الهه ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • وفادار. مهناز ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ی

  • یوسفی.مسعود بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]