ازادبخت.مسعود
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اقبالی.سمیرا
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
امام بخش.محمد
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ح
حبیبی خاکی.مریم
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
حبیبی کوتنایی.شهروز
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ر
رحیمی.محمد
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رنجبر. امین
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
روانبخش.عاطفه
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ساراني راد.محمد
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سهرابی.محمد
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سیپمن.هری
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ش
شریفی راد.مجید
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شریفی. مریم
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ط
طغرانگار.زهره
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ف
فرخ زاد.یوسف
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
م
محکمی.زینب
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
محمدی.سید مصطفی
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مهرگان.ایرج
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ن
نورزایی.افسانه
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و یُد بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
و
وطن خواه.الهه
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
وفادار. مهناز
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ی
یوسفی.مسعود
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]