فهرست مقالات سعید سخاوتی زاده مقاله 1 - استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن محمد کاظم دستغیب بهشتی نجمه افرا سعید سخاوتی زاده علوم غذایی و تغذیه , شماره 55 , سال 14 , تابستان 1396 مقاله 2 - تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره سپستان بر خصوصیات شیمیایی، پایداری اکسیداتیو، میکروبی و حسی همبرگر 10.71810/jfst.2024.1004803 مریم میرخاقانی حقیقی سید سعید سخاوتی زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 65 , سال 17 , پاییز 1404