فهرست مقالات ندی کاظم


  • مقاله

    1 - آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1401
    آلودگی و فساد مواد غذایی از بسیاری لحاظ مانند سلامتی و اقتصادی حائز اهمیت می‌باشد. شناسایی آلودگی‌های مواد غذایی می‌تواند کمک قابل توجهی به بهبود فرآیندهای تولید و توزیع مواد غذایی نموده و از هدر رفت بسیاری از منابع جلوگیری نماید. در ایران نیز طی دوره‌های زمانی پیوسته ت چکیده کامل
    آلودگی و فساد مواد غذایی از بسیاری لحاظ مانند سلامتی و اقتصادی حائز اهمیت می‌باشد. شناسایی آلودگی‌های مواد غذایی می‌تواند کمک قابل توجهی به بهبود فرآیندهای تولید و توزیع مواد غذایی نموده و از هدر رفت بسیاری از منابع جلوگیری نماید. در ایران نیز طی دوره‌های زمانی پیوسته تحقیقات بسیاری در این زمینه انجام شده است که بررسی دقیق این پژوهش‌ها می‌تواند اطلاعات ارزشمندی را فراهم نماید. در این مقاله تلاش شده است تا به بررسی مختصر از انواع آلودگی‌های مواد غذایی در دسته‌های لبنی، گوشتی و شیرینی‌پزی سال‌های اخیر در ایران پرداخته و گزارشی از نوع کتاب سنجی از اسناد منتشر شده در پایگاه اسکوپوس بدون محدودیت زمانی ارائه گردد. نتایج بررسی‌ها مشخص نمود که احتمالاً باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در این کشور نسب به سایر باکتری‌ها بیشتر مطرح باشند. نسبت کم تعداد اسناد مروری به مقالات و همچنین عدم انتشار هیچ کتابی در این پایگاه می‌تواند مورد توجه محققین جهت گردآوری، جمع‌بندی و نتیجه‌گیری این اطلاعات باشد که قطعاً مفید خواهد بود. پرونده مقاله