فهرست مقالات زهرا پیراوی ونک مقاله 1 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ شیواالسادات قضایی مریم میزانی زهرا پیراوی ونک مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 52 , سال 13 , پاییز 1395 مقاله 2 - بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی لیلا زینت بخش زهرا پیراوی ونک علیرضا مهاجر تیمور شکری علیرضا حسنی بافرانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 54 , سال 14 , بهار 1396