فهرست مقالات سید علی مشعشعی مقاله 1 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز 20.1001.1.24234966.1400.13.1.10.4 10.30495/jfst.2020.675800 هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400 مقاله 2 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1396