فهرست مقالات فاطمه نجاتی هفدانی مقاله 1 - تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر ناهید ابراهیمی فاطمه نجاتی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397 مقاله 2 - افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین سارا امیری سامانی مریم جعفری فاطمه نجاتی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 5 , پاییز 1397 مقاله 3 - Optimization of antioxidant compounds extraction from almond shell by response surface method 10.14196/JHD.2018.133 غلامرضا ایسپره فاطمه نجاتی مریم جعفری journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 4 , سال 8 , تابستان 2017