فهرست مقالات علی اصغر خانی پور مقاله 1 - بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی قربان زارع گشتی زارع گشتی علوم غذایی و تغذیه , شماره 51 , سال 13 , تابستان 1395 مقاله 2 - ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﯿﺪروﮐﺮﺑﻦ های نفتی Diben(ah)anthracene ،Benzo(ghi)perylane، Indeno(123cd)pyrene و Benzo(a)pyrene در ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻗﺘﺼﺎدی ﺗﺎﻻب اﻧﺰﻟﯽ 20.1001.1.20080026.1396.11.2.7.1 علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده قربان زارع گشتی مینا احمدی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1396 مقاله 3 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 20.1001.1.20080026.1395.10.2.9.6 علی اصغر خانی پور ذبیح اله بهمنی عبدالرسول ارومیه ای عباسعلی مطلبی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1395 مقاله 4 - بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی مینا سیف زاده علیرضا ولی پور علی اصغر خانی پور بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1397 مقاله 5 - بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه سحر فتحی ، علیاصغر خانیپور یاسمن فهیم دژبان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1393 مقاله 6 - بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1394