List of Articles علی اصغر خانی پور Article 1 - بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی A. A. Khanipour M. Sayfzadeh M. Ahmadi Gh. Zareh Gashti Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 51 , Year , Autumn 2016 Article 2 - ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﯿﺪروﮐﺮﺑﻦ های نفتی Diben(ah)anthracene ،Benzo(ghi)perylane، Indeno(123cd)pyrene و Benzo(a)pyrene در ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻗﺘﺼﺎدی ﺗﺎﻻب اﻧﺰﻟﯽ 20.1001.1.20080026.1396.11.2.7.1 علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده قربان زارع گشتی مینا احمدی New Technologies in Aquaculture Development , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 3 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 20.1001.1.20080026.1395.10.2.9.6 aliasghar kahnipour ذبیح اله بهمنی عبدالرسول ارومیه ای عباسعلی مطلبی New Technologies in Aquaculture Development , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 4 - بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی M. Seifzadeh A. Valipour A. khanipour Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 5 - بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه سحر Fathi A.A khanipour, یاسمن FahimDejban Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2014 Article 6 - بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی A.A Khanipour مینا Seifzadeh Mina Ahmadi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2016