-
مقاله
1 - بررسی عوامل موثر بر تغییر در نظام برنامه ریزی شهری ایران با استفاده از نظریه مبناییجغرافیایی سرزمین , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1395گسترش شهرنشینی و به دنبال آن مشکلات خاص شهرنشینی بیش از پیش توجه به راهبردهای سودمند برای بهینه سازی زندگی شهروندان را ضروری ساخته است. هدف پژوهش حاضر بررسی موانع چهار گانه تغییر(موانع نگرشی دانشی، هنجاری رفتاری، ارتباطی، نهادی) از طرح جامع به طرح استراتژیک در ایران م چکیده کاملگسترش شهرنشینی و به دنبال آن مشکلات خاص شهرنشینی بیش از پیش توجه به راهبردهای سودمند برای بهینه سازی زندگی شهروندان را ضروری ساخته است. هدف پژوهش حاضر بررسی موانع چهار گانه تغییر(موانع نگرشی دانشی، هنجاری رفتاری، ارتباطی، نهادی) از طرح جامع به طرح استراتژیک در ایران می باشد.تحقیق حاضر از لحاظ هدف،توسعه ای کاربردی و از نظر پارادایم در گروه تحقیقات کیفی قرار می گیرد. روش نمونه گیری، هدفمند دردسترس می باشددر مرحله کیفی از طریق مصاحبه نیمهساختاریافته، موانع و عوامل شناسایی شد. جامعه آماری در مرحله کیفی شامل جمعی از اساتید و مشاوران که در موانع تغییر برنامه ریزی شهری فعالیت میکنند یا فعالیت می-کردند، می باشد. نتایج نشان میدهد مانع نگرشی- دانشی بزرگترین مانع پیشروی نظام برنامهریزی شهری در ایران میباشد.و این باعث میشود که با توجه به مهم بودن این شاخص در صورت رفع موانع مربوط به این شاخص باید ابتدا نگرش و دانش که دو مقولهی مهم و محافظهکارانه در برابر مقاومت می باشد را تقویت کرد، چنانچه به این دو مقوله توجه شود و شکاف میان این دو از بین رود مسلماً مسیر دستیابی به شرایط ایدهال در زمینهی سایر شاخص ها نیز برای دستیابی به رویکرد استراتژیک تسهیل خواهد شد. پرونده مقاله -
مقاله
2 - Study of Production Possibility of Synbiotic Beverage Containing Red Cabbage, Carrots, Turnip Juices and OligofructoseJournal of Food Biosciences and Technology , شماره 28 , سال 14 , زمستان 2024Enriching beverages with useful compounds such as probiotics and prebiotics is of particular importance in the food industry due to the lack of consumption restrictions by certain people due to the lack of lactose and cholesterol, as well as (vitamins, antioxidants and چکیده کاملEnriching beverages with useful compounds such as probiotics and prebiotics is of particular importance in the food industry due to the lack of consumption restrictions by certain people due to the lack of lactose and cholesterol, as well as (vitamins, antioxidants and minerals). In this study, first appropriate amounts of oligofructose were selected as prebiotic material and then a mixture of vegetable water produced in proportions of 20, 30 and 40% was prepared and inoculation of Lactobacillus casei strain by half McFarland method at two levels of 106 and 107 cfu/ml were performed. All physicochemical tests such as pH, acidity, Brix and microbial count were evaluated before fermentation, after 72 hours of fermentation at 37°C and during four weeks of storage at 4°C. Reduced glucose and total glucose were evaluated before fermentation, after 72 and 4 weeks of fermentation. During fermentation and storage, with increasing bacterial density and storage time, pH, Brix, reducing sugar and total sugar of probiotic beverages decreased and acidity increased significantly. The highest survival rate of probiotic bacteria during 28 days of storage related to A3B2 treatment (with bacterial density of 107 CFU/ml) was selected as the best treatment according to the results. پرونده مقاله