فهرست مقالات الناز نامی خسمخی مقاله 1 - تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد مریم افسرسنگری حمید عبداللهپور انوشه کوچکیان صبور الناز نامی خسمخی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1396 مقاله 2 - تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس پوست لیموترش بر خصوصیات کیفی فیله ماهی کپور نقره ای (molitrix Hypophthalmichthys) 10.71810/jfst.2024.1004811 سیدجواد ابوالقاسمی الناز نامی خسمخی محمدرضا رضایی ارده رحیم شفقتی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند