فهرست مقالات سکینه واثقی مقاله 1 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی 10.30495/qafj.2023.2000271.1095 سکینه واثقی مریم ولی نژاد کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403 مقاله 2 - تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی 10.30495/qafj.2023.2001356.1100 آرام محمودی مریم ولی نژاد سکینه واثقی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 11 , سال 3 , پاییز 1402