List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس درمنطقه ایلخچی به روش الیزا محمد حسین موثق Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان حمید مظفری حسین حسن پور درویشی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی رضوان پوراحمد عبدالرضا آقاجانی حمیدرضا مهدوی عادلی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگیهای شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی مهناز هاشمی روان نادیا شکرانه Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان علیرضا صادقی ماهونک زهره کرمی مرتضی خمیری حبیب الله میرزایی زهرا امام جمعه Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی امکان کاهش مواد آلی موجود در گل فیلتر خلاء کارخانجات قند در طی ماندگاری مسعود هنرور مونا ورعی عباس اخوان سپهی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان علیرضا بصیری فاطمهالسادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes عباس اخوان سپهی مهرناز اسماعیل زاده Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی اثر نوع شیرین کنندههای مصرفی در فرمولاسیون بیسکویت بر میزان تولید آکریلامید در محصول جواد کرامت فریناز اعرابی مهدی امین افشار مهدی سیدین اردبیلی غلامحسین صادقیان