• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 6
  • Issue2 Vol.6
  • 2
    Issue 2 Vol. 6 Summer 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تولید نانوذرات تری‌استئارین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login