List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تولید نانوذرات تریاستئارین Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین) Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن