List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی تاثیر جوانهی هستهی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - کاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ