• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 6
  • Issue1 Vol.6
  • 1
    Issue 1 Vol. 6 Spring 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login