List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مدلسازی ریاضی و محاسبهی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایهی نازک برشهای میوهی کامکوات Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون