• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 4
  • Issue2 Vol.4
  • 2
    Issue 2 Vol. 4 Summer 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ.
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login