List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - مطالعهی اثر سازگارکنندههای مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مقایسهی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازهی گاو و شیر خشک Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثرات بازدارندگی عصارهی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغنهای نباتی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانیترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام) Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - سنجش فلزات سنگین در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستوشو با آب و مقایسه با سنگ نمک آن Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیهی پودر از آن