• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 3
  • Issue2 Vol.3
  • 2
    Issue 2 Vol. 3 Summer 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - مطالعه‌ی اثر سازگارکننده‌های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثرات بازدارندگی عصاره‌ی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری‌ Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - سنجش فلزات سنگین در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شست‌وشو با آب و مقایسه با سنگ نمک آن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه‌ی پودر از آن
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login