List of Reviewers   Issue3 Year13

# Full Name Affiliation Rank Degree ORCID Publons Mendeley
1 Mosarreza Hokmabadi Department of Agronomy and Plant Breeding, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran Assistant Professor Bachelor
2 amirhosin alhamirad atend Prof Ph.D.
3 محسن مختاریان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن Associate Professor Bachelor
4 احمد احتیاطی گروه کنترل کیفیت جهاد دانشگاهی مشهد Prof Ph.D.
5 فرانک ولیپور گروه صنایع غذایی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد سوادکوه Prof Ph.D.
6 محمد احمدی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامیhttp://www.dr-m-ahmadi.ir/ Associate Professor Bachelor
7 بهنام مهدوی گروه شیمی ، دانشگاه حکیم سبزواری Associate Professor Bachelor
8 سید حسین استیری شیمی مواد غذایی-غلات Assistant Professor Bachelor
9 علی شفقت Department of Chemistry, Islamic AzadUniversity, Khalkhal Branch, Khalkhal, Iran Prof Ph.D.
10 وحید جمالی گروه صنعتی و پژوهشی دانش بنیان زر Assistant Professor Bachelor
11 خورشید آذرهوش مدیر کنترل کیفیت(R&D) Graduate MastersDegree
12 مصطفی شهیدی گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی، مشهد، ایران Prof MastersDegree
13 Hamid Bakhshabadi Assistant Professor of Food Science, Hormozgan University Assistant Professor Ph.D.
14 رضا صفری مربی پژوهشی Assistant Professor Bachelor
15 پیمان آریایی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی Associate Professor Ph.D.
16 اعظم عظیمی محله مدرس دنشگاه Assistant Professor Bachelor
17 ali mohamadi 3. Department of Food science and technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran Prof MastersDegree
18 مسعود هنرور دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی Associate Professor Ph.D.
19 هاشم اخلاقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار Prof MastersDegree
20 فاطمه پورحاجی مدرس علمی کاربردی Graduate Ph.D.