• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 1
  • Issue1 Vol.1
  • 1
    Issue 1 Vol. 1 Spring 1388

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تعیین همبستگی میان قوام‌سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی رب‌گوجه‌فرنگی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقه‌ی سبزوار
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب‌گوجه‌فرنگی اسپتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login