List of Articles حامد پاکنژاد Article 1 - تأثیر سطوح مختلف سولفات روی (ZnSO4) در جیره غذایی بر هماتوکریت و فراسنجههای خونی ماهی قرمز (Carassius auratus) عبدالرضا Jahanbakhshi علی شعبانی شهاب قاضی حامد کلنگی میاندره , Issue 5 , Year , Winter 2018 Article 2 - اثر سطوح مختلف عصاره بارهنگ کبیر (Plantago major) بر عملکرد رشد در جیره غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio) DOR: https://dorl.net20.1001.1.17359880.1399.14.1.1.4 https://dorl.net20.1001.1.17359880.1399.14.1.1.4 Abdul Bahsir Wahidi Hamed kolangi miandareh Mohammad Sudagar Ali Jafar Ali Shabani , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 3 - استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب 10.71810/jfst.2024.1004797 Mona Aivaz Mehdi Zolfaghari Mojtaba Nasr Esfahani Hamed Pak Nejad Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 64 , Year , Summer 2025