• Home
  • وحیده زرین

    List of Articles وحیده زرین


  • Article

    1 - تاثیر عصاره های آبی و اتانولی جلبک قهوه ای Sargassum muticum برفلور میکروبی روده در موش‌های صحرایی نر چاق
    Journal of Microbial World , Issue 2 , Year , Autumn 2022
    سابقه و هدف: بر اساس مطالعات جدید، میکروبیوتای روده نقش کلیدی در عملکرد کلی میزبان از جمله متابولیسم آن دارد و یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده چاقی میباشد. همچنین، جلبکهای دریایی به علت داشتن فیبر بالا میتوانند با تحریک رشد باکتریهای مفید و مهار رشد گونههای مضر، فلور More
    سابقه و هدف: بر اساس مطالعات جدید، میکروبیوتای روده نقش کلیدی در عملکرد کلی میزبان از جمله متابولیسم آن دارد و یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده چاقی میباشد. همچنین، جلبکهای دریایی به علت داشتن فیبر بالا میتوانند با تحریک رشد باکتریهای مفید و مهار رشد گونههای مضر، فلور میکروبی روده را تنظیم کنند. هدف از این مطالعه، بررسی اثرجلبک دریایی Sargassum muticum بر فلور میکروبی روده در موشهای صحرایی چاق بود.مواد و روشها: در این مطالعه عصارههای اتانولی و آبی جلبک به مدت 8 هفته به موشهای چاق داده شد و سپس میکروارگانیسم‌های روده از طریق توالی یابی16S rRNA در همه گروهها تجزیه و تحلیل گردید.یافتهها: نسبت توزیع میکروارگانیسمهای رودهای نشان داد کهBacteroides وFirmicutes بهعنوان شاخههای غالب در روده موش‌ها بودند. تجزیه و تحلیل میکروارگانیسمها نشان داد که باکتریهای مرتبط با چاقی کاهش یافته و جنسهای مرتبط با لاغری در گروههایی که عصاره جلبکی دریافت کردند در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت.Clostridium جنس غالب با پتانسیل بیماری‌زایی وLactobacillus جنس غالب در گروه لاکتیک اسید بودند. علاوهبراین، تغذیه موش‌های چاق با عصارههای جلبک‌ دریایی باعث کاهش وزن و کاهش میل به غذا در مقایسه با گروه کنترل چاق گردید.نتیجهگیری: نتایح ما نشان داد مصرف جلبک‌ دریایی قهوه‌ای Sargassum muticum در رژیم غذایی روزانه می‌تواند میکروبیوتای روده را متعادل کند و همچنین به دلیل داشتن فیبر بالا سبب کاهش وزن گردد. Manuscript profile