Isolation of Bacillus Soil Exopolysaccharides in Desert Areas and Their Effect on the Quality of Molded Yogurt During Cold Storage
Subject Areas :
Seyyed Ebrahim Moosavi
1
(گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی،کازرون، ایران.)
Mohammad Hossein Marhamatizadeh
2
(گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی،کازرون، ایران.)
Gholamhossein Mohebbi
3
(مرکز تحقیقات زیست فناوری دریایی خلیج فارس، پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیجفارس، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بوشهر، ایران.)
Keywords:
Abstract :
exopolysaccharides and recovery of texture after shearing. Food Hydrocolloids, 21(7): 1031- 1040.
_||_