Evaluation of Formulation of Spreadable Processed Cheese Using Chickpea Protein Isolate and Lor Cheese
Behzad Ardalan
1
(
دانشآموخته دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد سنندج، دانشگاه آزاد اسلامی ، سنندج، ایران.
)
Moharram Vaziri
2
(
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد سنندج، دانشگاه آزاد اسلامی ، سنندج، ایران.
)
Seyyed Ali Mortazavi
3
(
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فرودسی مشهد، مشهد، ایران
)
Keywords:
Abstract :
/doi.org/10.1016/j.fufo.2021.100048
AUG 25-29, 2002. doi:10. 1016/S0260-8774(03)00217-6.
_||_