Manuscript ID : JFST-1905-1522 (R2)
Visit : 168
Page: 9 - 1
10.30495/jfst.2021.684142
20.1001.1.24234966.1401.14.3.1.6
Article Type:
Original Research
Investigation of the Effect of Pre-dryer Types (Wheelchair and Stacking) on Quality Properties of Kale-Ghuchi Pistachio Cultivar During Storage
Subject Areas :
Ahmad Shaker Ardekani
1
,
Faeze Karami Robati
2
1 - پژوهشکده پسته، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رفسنجان، ایران
2 - دانشجویکارشناسی ارشد علوم و فناوری مواد غذایی، دانشکده کشاورزی، موسسه آموزش عالی کار، رفسنجان، ایران.
Received: 2019-07-20
Accepted : 2020-02-19
Published : 2022-09-23
Keywords:
References:
بی نام، آمار و ارقام سطح زیر کشت پسته در ایران. انجمن پسته ایران.
حسینی، ح.، قربانی، م.، صادقی ماهونک، ع.، مقصودلو، ی. 1393. تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع شده عمر ماندگاری. نشریه پژوهش های علوم وصنایع غذایی ایران، جلد10، شماره4، 307.
خطیب، ه.، میرهقان، ح.، درکی، ن. 1393. اثر پرتو تابیUV-C برکیفیت وعمر انبارداری پسته ی تازه ارقام اوحدی و اکبری. مجله علوم باغبانی(علوم وصنایع غذایی)، جلد25، شماره4، 452-443 .
زارع، ط.، توکلی پور، ح.، الهامی راد، ا. 1390. بررسی تاثیرجنس بسته بندی وشرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری. مجله علوم و فناوری غذایی، جلد4، شماره1، 71-65.
ﺷﺎﮐﺮ اردﮐﺎﻧﯽ، ا. 1386. ﺑﺮداﺷﺖ، ﻓﺮآوری، اﻧﺒﺎر داری و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭘﺴﺘﻪ. اﻧﺘﺸﺎرات ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺮوﯾﺞ، آﻣﻮزش و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت کشاورزی ، ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﭘﺴﺘﻪ ﮐﺸﻮر.
شاکراردکانی، ا. 1386. راهکارهای استفاده از ضایعات فرآوری پسته. ششمین کنفرانس اقتصادکشاورزی ایران، مشهد.
عدالتیان، م.، صداقت، ن.، شریف، ع. 1386. تأثیر درجه حرارت ،نوع بسته بندی و زمان نگهداری برسفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه آن با فاکتورهای حسی. اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته، مشهد.
مختاریان، م.، توکلی پور، ح.، کلباسی اشتری ، ا. 1394. مقایسه تأثیر روش خشک کردن با کمک خشک کن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، جلد10، شماره 4، 102-93.
McClements, D. J. 2015. Food emulsions (Principles, prastices and techniques).CRC Press.
Nakhei-Nejad, 2001. Pistachio pre-dryer. U.S. Patent US09681705.
Parker, T.D., Adams, D.A., Zhou, K., Harris, , and Yu, L. 2003. Fatty acid composition and oxidative stability of cold-pressed edible seed oils. Journal Food Science, 68: 1240-1243.
Turkan, A. and Polat, R. 2007. Changes in the drying characteristics and water activity values of selected pistachio cultivars during hot air drying, Journal of Food Processing Engineering, 30: 607-624.
_||_