فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران فائزه شیرخان سعید میردامادی مهتا میرزایی بهروز اکبری آدرگانی نیکو نصوحی 10.30495/jftn.2022.62166.11142 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا 10.30495/jftn.2022.42222.10945 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها سپیده خراسانی فاطمه شهدادی 10.30495/jftn.2022.64555.11166 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک یاسمین فیاض مسعود هنرور 10.30495/jftn.2022.62411.11144 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز سمیه عباسی اصل زهرا لطیفی نفیسه محمدی کرتلایی 10.30495/jftn.2022.63850.11157 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق علی اصغر علی اصغر معقولی احمد عبدی آسیه عباسی دلویی 10.30495/jftn.2022.64243.11164 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بستهبندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانسهای زرماری و زیره مریم اژدر نازنین زند 10.30495/jftn.2022.64281.11165 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق مینو رمضانی سارا جعفریان محمد احمدی لیلا روزبه نصیرایی 10.30495/jftn.2022.64011.11162