فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز هانیه حاجی کاظمی مهتا میرزایی سعید میردامادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل زهره دیدار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی بهجت تاج الدین کلثوم جهان میهن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو فاطمه دهقان خلیلی زهرا ارجائی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون فاطمه کلاته سیفری مهرداد قوامی بابک غیاثی طرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی شیوا دلیری بیژن خورشیدپور رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار مهدی تیرنیتلی محمدکاظم خالصی سهراب کوهستان اسکندری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی بنیامین گنجی وطن سیدحسین حسینی قابوس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی امیرعباس سامی نیا رحیم قاسمیه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی لیلا طاهرپور مهدی حسینی فرهی محسن رادی