فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل علی اکبر غلامحسین پور سید محمد باقر هاشمی سیمین شکری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن امیرحسین صراف مانیا صالحی فر لیدا شاهسونی مجرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی امید عزیزیان شرمه مژگان طاهری زاده محرم ولیزاده علی قاسمی مریم بیگمی افسانه کمالی دلجو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه عاطفه بکران اسماعیل سیفی فریال وارسته دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر رامین امیرساسان توحید باقرپورگل احمد موتاب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) فرانک محمودی اردبیلی مسعود هدایتی فرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن سحر غفاری عطااله اژدری غلامرضا شریف زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی الناز نیک ذات سارا انصاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تشخیص باسیلوس کواگولانس در محصولات پروبیوتیک به روش مولکولی PCR فریما معتضدی هوشنگ نیکوپور محمد حسن شاه حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون حسن کیانی محمد هاشم رحمتی آیت محمدرزداری