فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتیبیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس کامران ابراهیم زاده شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال بهاره شعبان پور گلنار گلنار قربانیان سیدمهدی اجاق پرستو پورعاشوری سیدمصطفی عقیلینژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان معصومه کریمی لیما طیبی سهیل سبحان اردکانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی مهدی قیامی راد رضا اکبری علی صفری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازهگیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی منیرالدین شریعت لیلا لکزاده مهرالسادات میرمحمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک سارا صالحی بوربان مریم قراچورلو فریبا زمانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) محمدامین مهرنیا آیگین باشتی فخرالدین صالحی