فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی خاصیت ضدسرطانی ترکیبات فنولی در گیاهان و میوه جات بومی یا کشت شده در ایران سعید ملائی پوپک فرنیا جلال الدین غنوی علی اکبر ولایتی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1105529 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر کاربرد نیتروژن و چین برداشت بر عملکرد، کیفیت و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) یاسین نوروزی مختار قبادی محسن سعیدی حسن رضادوست دانیال کهریزی هولیا دوگان https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1106844 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسایی اکسیشن¬های چای غنی از آنتوسیانین در مناطق مختلف چایکاری استان گیلان طاهره رضایی امیر صحرارو احسان کهنه معظم حسن پوراصیل https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1107482 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تحلیل تأثیر کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیک بر ارتقاء عملکرد و اجزای عملکرد، و ویژگیهای کیفی گیاهان دارویی: مطالعه جدید بر روی دو اکوتیپ زیره کوهی (Bunium persicum Bioss) سمیه الیاسی راد سید غلامرضا موسوی محمد جواد ثقه الاسلامی فاطمه نخعی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1115374 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تاثیر بیوالیسیتورها بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) تحت تنش شوری Sayedeh Zahra Mousavi-Gheidari Raheleh Khademian سودابه مفاخری https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1115458 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - نیمرخ اسیدهای چرب برخی گونه¬های گیاهی تیره چتریان با رویکردی بر روابط کیموتاکسونومی زینب قلی زاده مهدی قاسمی حمزه علی شیرمردی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1115541 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه سمانه سماوات مهدیه صالحی وژده نظری فاطمه سفیدکن https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1125963 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر کودهای زیستی و ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی کارلا تهمینه میرعرب عیسی خمری زینب محکمی مهدی دهمرده علیرضا سیروس مهر https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1129040