آخر اخبار المجلة
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی ( علمي بحثي )
  • صفحات المجلة

  • مقدمة في المجلة
    علمی

    نشریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی یکی از نشریات انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود. فصلنامه علمی-پژوهشی فرآوری و ایمنی مواد غذایی به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه فرآوری و ایمنی علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاهها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. هیات تحریریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند


    أحدث المقالات المنشورة
    المقالات الأكثر مشاهدة
    أوراق في انتظار النشر

    ابر واژگان

  • الناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا
    رئیس التحرير

    فترة النشر: فصلنامه
    البريد الإلکتروني
    العنوان
    jfps@iauvaramin.ac.ir jfps.varamin@gmail.com آدرس پستی: ورامین، میدان رازی، خیابان دانشگاه، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا، دفتر مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی، کدپستی 3371857554 تلفن: 36226787-021 نمابر: 36224990-021
    الهاتف
    الرمز البريدي

    البحث

    مفهرسات هذه المجلة

    إحصاء المقالات

    عدد الدورات 3
    عدد الأرقام 11
    المقالات المنشورة 63
    عدد المؤلفين 103
    آراء المقالة 11215
    عدد مرات تنزيل المقالات 2966
    عدد المقالات المقدمة 125
    عدد المقالات المرفوضة 1
    عدد المقالات المقبولة 79
    درصد پذیرش 57 %
    وقت تسجيل الدخول(یوم) 127
    عدد الحکم 5
    آخرین به روزرسانی 02/04/46