مقدمة في المجلة
علمی
نشریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی یکی از نشریات انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود. فصلنامه علمی-پژوهشی فرآوری و ایمنی مواد غذایی به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه فرآوری و ایمنی علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاهها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. هیات تحریریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند
-
حرية الوصول المقاله
1 - بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
آرش برزو محمد رضا ممیزی علیرضا نوروزیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
2 - قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
بیژن خورشید پور نوبندگانی زینب اسماعیلی سارا عباسی وردهالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
3 - مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
ماندانا زورمند شیلا برنجیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
4 - بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداریهای شرق استان تهران
راحله طباطبایی شیرازانی کاظم کریمی قباد عسکریالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
5 - بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
جواد بدرلو مهدی رسولی سروه احمدیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
6 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
علیرضا سعید گوهری لیلا ناطقیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
7 - تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها
پیمان عزیزیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402
-
حرية الوصول المقاله
1 - ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
سعید احمدی محمد ابراهیم زاده عبدالرحیم پذیرا سید عبدالمجید موسویالعدد 2 , المجلد 1 , تابستان 1400 -
حرية الوصول المقاله
2 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
عاطفه علیایی شیلا برنجی زهره یحیایی سویانی لیلا ناطقیالعدد 3 , المجلد 2 , پاییز 1401 -
حرية الوصول المقاله
3 - آنزیم های موجود در شیر
ماندانا زورمند مهناز هاشمی روانالعدد 1 , المجلد 3 , بهار 1402 -
حرية الوصول المقاله
4 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
مروا حسینی مهناز هاشمی روانالعدد 4 , المجلد 2 , زمستان 1401 -
حرية الوصول المقاله
5 - مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
ماندانا زورمند شیلا برنجیالعدد 2 , المجلد 3 , تابستان 1402 -
حرية الوصول المقاله
6 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
مروا حسینی رضوان پوراحمدالعدد 4 , المجلد 2 , زمستان 1401 -
حرية الوصول المقاله
7 - غذای پایدار، محور اصلی توسعه
سمیه فرهنگ هولیقی فاطمه حیدری دالنجان آیلین بهداشتی خسروشاهیالعدد 3 , المجلد 1 , پاییز 1400 -
حرية الوصول المقاله
8 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهیالعدد 1 , المجلد 1 , بهار 1400 -
حرية الوصول المقاله
9 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری
بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانیالعدد 1 , المجلد 1 , بهار 1400 -
حرية الوصول المقاله
10 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
بیژن خورشیدپور سیمین اسدالهی مهشید رضایی لیلا ناطقی زهرا مصطفیالعدد 1 , المجلد 1 , بهار 1400