بررسی میزان آلودگی کره های سنتی عرضه شده در شهر گرمسار به برخی از قارچ های مهم آلوده کننده مواد غذایی در فصول پاییز و زمستان
محورهای موضوعی : میکروبیولوژیطناز موسوی 1 , سید هابیل کیوان هاشمی 2 , مهدی منصوری 3
1 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذایی
2 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی
3 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذایی
کلید واژه:
چکیده مقاله :