فهرست مقالات برحسب موضوع فیتوشیمی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مقایسه اجزاء روغنی استخراج شده از گیاه Hyssopus officinalis L. دو روش تقطیر با آب و ماکروویو
مونا توکلی زهرا آقاجانی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - شناسایی اسیدهای چرب روغن دانهی گیاه بابونه اورآ ((Matricaria urea L. با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی-طیف سنجی جرمی
زهرا آقاجانی مهرنوش اکبری -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی و ارزیابی میزان ترکیبات اسیدهای فنولی و پلی فنولیک چند رقم فلفل( .Capsicum annum L ) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
نسرین رنجبر رضا حیدری رشید جامعی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی خواص ضدمیکروبی عصارههای الکلی و هیدروالکلی گیاه شیرسگ (Euphorbia Helioscopia L.) از منطقه قم
غلامرضا نجفی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی استخراج شده به روش تقطیر با آب
مهسا مویدی محمدتقی گلمکانی سارا موحد -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای تام فنولی و فلاونوییدی عصارۀ گیاه Adonis aestivalis L. جمع آوری شده از استان لرستان
محبوبه طاهرخانی مجید قربانی مرضیه حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - شناسایی ترکیبات موجود در عصاره و اسانس گیاه میخک Syzygium aromaticum
زهرا خوشدونی فراهانی فاطمه خوشدونی فراهانی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره اسطوخدوس استخراج شده به روش سوکسله
روح اله حسینی نیا فرد غلامرضا نجفی منوچهر فداییان -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی آنالیز اسانس و خواص آنتی اکسیدانی بذر گیاه دارویی رازیانه .Foeniculum vulgare Mill قبل و پس از ذخیره سازی بذر در شرایط فراسرد ( ازت مایع)
شهین مهرپور نیره احمدی فاطمه جمالو محمد رضا زندمنفرد -
دسترسی آزاد مقاله
10 - سنتز سبز نانو ذرات اکسید روی (ZnO) با استفاده از میوه سیب و بررسی اثرات ضدمیکروبی آن
فاطمه سادات حسینی زهرا آقاجانی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از بذر توتون کشت شده در ایران
حمیدرضا جلیلیان داود بیک نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی میزان فنول، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گل ماهور ( Verbascum cheiranthifolium Boiss. ) از منطقه کلکچال استان تهران
زهرا سادات آقاخواه رازلیقی عبدالحسین روستائیان کامبیز لاریجانی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - تهیه روغن اسانسی نعناء و کپسوله کردن آن با استفاده از پلیمرهای سدیم آلژینات، نشاسته و مالتودکسترین
غلامرضا نجفی هما احمدی محبوبه السادات شریف -
دسترسی آزاد مقاله
14 - استخراج و اندازه گیری بتاکاربولین ها و بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ و دانه گیاه اسپند (P.harmala) زاهدان
سعیده فهیمی شهربانو عریان رامش احمدی اکرم عیدی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - تاثیر شرایط عصارهگیری با روشهای اولتراسونیک و خیساندن، بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و بازده استخراج میوه عناب (Ziziphus spp.)
زهرا خوشدونی فراهانی محمد علی موسوی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در عصاره دانه، پوست و آب چند نمونه انار ایرانی
غلامرضا نجفی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - شناسایی ترکیبات فرار و بررسی اثرات ضداکسیدان، ضد میکروب و ضد سرطانی گیاه Tribulu longipetalus Viv.
علی اکبر ایمانی -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بررسی رهایش داروی لووتیروکسین بر روی نانوکامپوزیت سنتز شده حاوی هستههای مغناطیسی پوشیده با پلیمر آلژینات و چارچوب فلز- آلی
زینب مددی منوچهر فداییان محمدعلی قاسم زاده