فهرست مقالات برحسب موضوع فناوری های نوین بسته بندی مواد غذایی و کشاورزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن مرتضی محمدی الهام دانائی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915902 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی طاهره نوایی دیوا https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915913 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک محمد میرزایی حیدری محمدرضا نادری درباغشاهی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1127151 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی مرضیه فیضی پور ابراهیم فتائی شهرزاد خرم نژادیان https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1184725 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست کاظم روغنی شهرزاد خرم نژادیان سمیرا قیاسی علی دهقان بنادکی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1193198