ا

  • انصاری.مهدی استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • انصاری.نسرین بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

ب

  • باقری.نغمه تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • بهرامی نژاد.فائقه تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بهزادمهر.رضوانه مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • بهزادمهر.رضوانه مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بیگمی.مریم مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • بیگمی.مریم مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بیگمی.مریم بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

ت

  • تجلی.محدثه شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • توکلی.آرتادخت بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

ج

  • جمشیدی.امین رضا تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ح

  • حاجی رضایی.معصومه بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • حسن شاهیان.مهدی بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • خوشکارمقدم.علی بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خیاطی بابایی.سارا تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

د

  • دریجانی.وحید تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دست پیمان.بهروز بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دهقانی.محبوبه استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ر

  • رخ بخش زمین.ّفرخ بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رخ بخش زمین.ّفرخ تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رمضان نژاد.انته آ گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

ز

  • زند.نازنین اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

س

  • سامانه.مدیر تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • سامانه.مدیر کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سراوانی.خدیجه گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سرچشمه پور.مهدی تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • سعیدی.سعیده مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سعیدی.سعیده بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سعیدی.سعیده مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

ش

  • شهیدی زندی.مهدی استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • شیخ حسینی.عنایت اله مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • شیرمحمد.فاطمه مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

ص

  • صابر نژاد.اسیه کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صالحی نسب.علی کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صداقتی.ناصر تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • صدیقی.رضا اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

ط

  • طاهری.عبدالعلی تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

ع

  • عسکری.مجید بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • عیوض زاده.اورنگ اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

غ

  • غلامشاهی.زربانو مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ف

  • فدوی اردستانی.ایمان مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • فرحبخش.سمیه بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روش‌های فنوتیپی و مولکولی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

ق

  • قلعه خانی.حکیمه بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

ک

  • کاظمی پور.مریم استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کاویانی.بهزاد تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روش‌های فنوتیپی و مولکولی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ل

  • لاجوردی.سمانه بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

م

  • متقی.محمد مهدی شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • محکمی.زینب بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • محمدی.فرزانه تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • مظفری لقا.مهدی تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • مقدم.حسام افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • مهری.مرتضی مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • مهری.مرتضی بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های تخمدانی مرغ تخم گذار [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • میرعشقی.نگین سادات تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

ن

  • نصیبی.فاطمه تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • نیک اختر.امیر مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

ه

  • هاشم آبادی.داود تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ی

  • یزدانپناه.نجمه مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • یزدانپناه.نجمه تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]