ب

  • بیگ زاده عباسی.فرزانه شناسایی و رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر موفقیت توسعه محصولات غذایی فراسودمند [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ر

  • راستان مستعلی بگلو. سهیلا غنی‌سازی کره با نانوذرات الکترواسپری شده پلی‌کاپرولاکتون بارگذاری شده با ویتامین D3 [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]
  • رودباری.نسیم اثر پراکسیدهیدروژن و 24-اپی‌براسینواستروئید بر متابولیت‌های ثانویه و فیتوشیمیایی زیره سبز Cuminum cyminum L. تحت تنش خشکی [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ش

  • شاهسونی.لیدا غنی‌سازی کره با نانوذرات الکترواسپری شده پلی‌کاپرولاکتون بارگذاری شده با ویتامین D3 [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ع

  • عباسپور.حسین اثر پراکسیدهیدروژن و 24-اپی‌براسینواستروئید بر متابولیت‌های ثانویه و فیتوشیمیایی زیره سبز Cuminum cyminum L. تحت تنش خشکی [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ف

  • فیاض.فریماه شناسایی و رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر موفقیت توسعه محصولات غذایی فراسودمند [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ق

  • قلی پور.محمدصادق نقش کشاورزان خرده‌پا در تأمین امنیت غذایی ملی از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان باشت: کاربرد نظریۀ داده بنیاد [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

ک

  • کرم رضایی.احسان تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی‌های جاذب بر تجمع مایکوتوکسین در برنج ذخیره ‌شده [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]
  • کرم رضایی.فاطمه تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی‌های جاذب بر تجمع مایکوتوکسین در برنج ذخیره ‌شده [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]

م

  • محمودی زرندی.مهرناز بررسی اثرات تابش اشعه ماوراءبنفش-A و نانوذرات نقره بر ویژگی‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]
  • محمودی زرندی.مهرناز بررسی اثرات تابش اشعه ماوراءبنفش-A و نانوذرات نقره بر ویژگی‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]
  • مهدیخانی.شادی غنی‌سازی کره با نانوذرات الکترواسپری شده پلی‌کاپرولاکتون بارگذاری شده با ویتامین D3 [ دوره5, شماره 1 - تابستان سال 1404]