م

  • محمدی.مرتضی بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مدرس.بهفر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مستقیم.تکتم بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجه‌فرنگی [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • موسوی فیروزآبادی.سیدعلی فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی‌سیلین در گوشت پرندگان [ دوره4, شماره 4 - بهار سال 1404]