صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
--- علوم پایه ---
زیست شناسی
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
4
دوره
3
دوره
2
دوره
1
س
سامانه.مدیر
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره
2,
شماره
1
-
تابستان
سال
1401]
سراوانی.خدیجه
شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
[
دوره
2,
شماره
4
-
بهار
سال
1402]
سعیدی.سعیده
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
[
دوره
2,
شماره
3
-
زمستان
سال
1401]
سعیدی.سعیده
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره
2,
شماره
1
-
تابستان
سال
1401]
سعیدی.سعیده
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره
2,
شماره
2
-
پاییز
سال
1401]
سنجری.راحله
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره
2,
شماره
1
-
تابستان
سال
1401]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود