انصاری.مهدی
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
انصاری.نسرین
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ب
باقری.نغمه
تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
بهرامی نژاد.فائقه
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بهزادمهر.رضوانه
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
بهزادمهر.رضوانه
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بیگمی.مریم
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
بیگمی.مریم
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بیگمی.مریم
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
ت
تجلی.محدثه
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
توکلی.آرتادخت
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ج
جمشیدی.امین رضا
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ح
حاجی رضایی.معصومه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
حسن شاهیان.مهدی
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
خ
خادمی شورمستی.داریوش
تخممرغهای فراسودمند؛ الف) غنیشده با مواد معدنی، ویتامینها و رنگدانهها
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
خاکی پور.نازنین
بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
خوشکارمقدم.علی
بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
خیاطی بابایی.سارا
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
د
دریجانی.وحید
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
دست پیمان.بهروز
بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
دهقانی.محبوبه
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ر
رخ بخش زمین.ّفرخ
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
رخ بخش زمین.ّفرخ
تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
رمضان نژاد.انته آ
گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
ز
زند.نازنین
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
س
سامانه.مدیر
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
سامانه.مدیر
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سراوانی.خدیجه
گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سرچشمه پور.مهدی
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
سعیدی.سعیده
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سعیدی.سعیده
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سعیدی.سعیده
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
ش
شهیدی زندی.مهدی
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
شیخ حسینی.عنایت اله
مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
شیرمحمد.فاطمه
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
ص
صابر نژاد.اسیه
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
صالحی نسب.علی
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
صداقتی.ناصر
تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
صدیقی.رضا
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
ط
طاهری.عبدالعلی
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
ع
عسکری.مجید
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
عیوض زاده.اورنگ
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
غ
غلامشاهی.زربانو
مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ف
فدوی اردستانی.ایمان
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
فرحبخش.سمیه
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ق
قلعه خانی.حکیمه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ک
کاظمی پور.مریم
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کاویانی.بهزاد
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ل
لاجوردی.سمانه
بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
م
متقی.محمد مهدی
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
محکمی.زینب
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
محمدی.فرزانه
تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
مظفری لقا.مهدی
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
مقدم.حسام
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
مهری.مرتضی
بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای تخمدانی مرغ تخم گذار
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
مهری.مرتضی
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]