تاثیر سطوح مختلف سلول های سوماتیک بر اسیدهای چرب اشباع شیر خام
محورهای موضوعی : دانش و پژوهش علوم دامیالناز خالق خواه 1 , حمید عزت پناه 2 , مسعود مشهدی اکبر بوجار 3 , محمد هادی گیویان راد 4 , سعیده سیف هاشمی 5 , روزبه معتمد 6
1 - گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات
2 - گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
3 - گروه شیمی تجزیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیفات
4 - گروه بیولوژی دانشگاه تربیت معلم
5 - دانشگاه جامع علمی کاربردی
6 - گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_