فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مقایسه تأثیر شدتهای نوری مختلف، بر میزان تفریخ سیستهای آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) و آرتمیای سانفرانسیسکو (Artemia franciscana) 20.1001.1.20080026.1393.8.3.1.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی علل تلفات ماهیان خاویاری پرورشی (فیلماهی و ماهی شیپ) در استان مازندران طی سالهای 90-1388 20.1001.1.20080026.1393.8.3.2.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه 20.1001.1.20080026.1393.8.3.3.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شاخصهای رشد بچهماهی نورس کپورماهی هندی مریگال (Crirhinus cirrhosus) تا مرحله انگشتقد در استخرهای خاکی استان گیلان 20.1001.1.20080026.1393.8.3.4.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی ارتباط تغییرات فصلی هورمون پروژسترون در مولدین پرورشی ماده کپور هندی روهو (Labeo rohita) با فاکتورهای کیفی آب در اقلیم استان خوزستان 20.1001.1.20080026.1393.8.3.5.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی برخی شاخصهای ایمنی و فلور باکتریایی روده در بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با پریبیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisia) 20.1001.1.20080026.1393.8.3.6.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18- درجه سانتیگراد 20.1001.1.20080026.1393.8.3.7.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر دو روش پخت بخارپز و کبابپز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیمالجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801) 20.1001.1.20080026.1393.8.3.8.3